Youtube schatten #28

Hello, it’s me! Wat een gekkigheid allemaal gisteren en eergisteren. Het is best raar om te praten over viral video’s, terwijl mijn eigen video eigenlijk een klein beetje ‘viral’ is gegaan.

Ik praat er weinig over nu, maar dat betekent niet dat ik er niet mee bezig ben! Achter de schermen heb ik ontzettend veel hulp gekregen en dat is echt heel erg fijn. We moeten even afwachten hoe het gaat lopen, maar zodra het kan zal ik jullie helemaal bijpraten. Nogmaals, ik zoek geen schadevergoeding en ik ben niet uit op een rechtszaak met H&M. Ik beschuldig ze ook nergens van, het kan nog steeds toeval zijn. Ik vind het alleen opvallend en ik ben teleurgesteld in hun reactie.

Voor iedereen die mijn bericht meteen heeft gedeeld en mij heeft gesteund: jullie zijn echt top! Zonder jullie was het me nooit gelukt om zoveel aandacht te krijgen en zoveel hulp! Ik ben jullie eeuwig dankbaar en ik denk dat jullie dit wel weten, maar nogmaals: thanks! Jullie zijn lief.

Goed, laten we door gaan naar de eerste video van de week. Met mijn nieuwe status als beetje viral video, komt ook negatieve aandacht. Kritiek kan ik hebben, we kunnen best van mening verschillen. Maar sommige opmerkingen waren gewoon gemeen. En wanneer mijn vingers beginnen te jeuken om ze de huid vol te wrijven, kijk ik even naar Mean Tweets van Jimmy Kimmel. In deze versie leest President Obama zijn gemene tweets voor. Kijk, zelfs Obama krijgt bullshit.

Op dit filmpje zat ik al even te wachten: de Youtube Rewind van 2015! Voor de echte Youtube liefhebbers is dit echt een must-see. Alle viral video’s van het jaar komen aan bod, gespeeld door bekende Youtubers. Daarnaast bestaat Youtube vijf jaar en dat maakt deze editie extra bijzonder!

De laatste video ging compleet viral deze week. De bekende Youtubers Hamish & Andy, besluiten een klein experiment uit te voeren. Wat doe je wanneer je vraagt of mensen voor 2 dollar een peepshow willen zien met Ed Sheeran? En ja, Ed Sheeran himself werkt mee! Een hilarische video, heel cool dat Ed Sheeran meedoet.

Wil je mijn beetje viral video ook nog even kijken? Be my guest! In deze video stel ik de volgende vraag: Heeft H&M mijn logo gekopieerd?

Fijne week allemaal!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *