Youtube schatten #25

Bleheheh. Ik ben al een paar dagen een complete holbewoner, want ik ben ziekjes. De enige keer dat ik buiten ben geweest was toen ik een pakketje MOEST ophalen, ik heb al dagen geen make-up op en ik heb alle chick flicks gekeken die ik kon vinden op Netflix. Van How to Lose a Guy in 10 Days, tot The Devil Wears Prada. Allemaal zijn ze aan de beurt gekomen, terwijl ik snotterend in bed lag. Natuurlijk heb ik mijn geliefde Youtube niet in de steek gelaten en ik moet zeggen dat het een bijzondere week was! Veel leuke viral video’s. Good job Youtubers!

We beginnen vandaag met Justin Bieber. NEE! NIET WEGKLIKKEN! Wat is dat toch met de Justin Bieber haat? Ja, hij was een vervelende puber. Maar inmiddels is ie best wel leuk! Ja, I said it! Hij is aardig, ziet er goed uit en maakt verbazend leuke muziek de laatste tijd. Nog niet overtuigd? Na dit filmpje van James Corden ben je sowieso een belieber. Ja. Echt. Justin Bieber Karaoke – Vol. 2.

Ik vind dit echt té leuk. Vooral dat stukje met de paparazzi. Hilarisch.

Door naar viral video #2! Dit filmpje kan je bijna niet gemist hebben, want hij stond ineens overal op sociale media. In dit filmpje gaat een koppel aan hun ouders vertellen dat ze zwanger zijn. Nu zijn pregnancy announcements al jaren mijn guilty pleasure en vind ik dit altijd leuk, maar deze is wel extra bijzonder. I present to you: My parents perfect response to our baby announcement.

Ahh I love this.

We zijn alweer aangekomen bij de laatste viral video en meteen één van mijn nieuwe favorieten. Al jaren ben ik fan van Adele (wie niet?!) en ik ben dan ook super blij dat ze weer een nieuw album heeft uitgebracht. Ik heb hem meteen gedownload op iTunes en honderd keer geluisterd. I love it! And I love this: voor BBC Music organiseerde de BBC een wedstrijd tussen Adele imitatoren. Alleen weten de dames niet dat Adele zelf ook meedoet.. Adele at the BBC: When Adele wasn’t Adele… but was Jenny!

This makes me feel better! Ik ga weer verder met uitzieken. En beginnen aan 13 Going on 30. Jep. Tot zaterdag!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *