Youtube schatten #23

Happy morning! Ik heb een nieuwe verslaving gevonden: Snapchat! Jaja, ik ga echt met de tijd mee de laatste tijd. Hehe. Ik ben heel trots op mijn snapjes en als je ze ook wil bewonderen, mag dat natuurlijk. Je kunt me vinden op ElfiSelfie. Origineel toch? Bereid je wel voor op veel katten en pinguïns. Want zo steek ik nou eenmaal in mekaar.

We beginnen vandaag met mijn favoriete nieuwe filmpje: de kerstreclame van John Lewis. John Lewis heeft altijd de meest prachtige kerstreclames. Nu hoor ik je denken: Elfi, reclame is stom. Niet waar! Tenminste, deze niet. Elk jaar weet John Lewis mij weer weg te blazen en laat ik stiekem een klein traantje. Rond kerst zal ik mijn favoriete versie delen, maar vandaag kijken we naar een meisje die een man op de maan spot.

Oh ik heb een partijtje zitten janken om deze reclame. Wat fijn. Dankjewel John Lewis. Echt.

Laten we snel doorgaan met iets lichts. Dit filmpje kreeg ik van mijn tweelingbroer, Victor. Op Facebook kreeg ik een berichtje van hem met dit filmpje, met daarbij: Ik heb een Youtube schat voor je. En ik dacht: Yeah right Victor. Je kunt niet zomaar iets een Youtube schat noemen. Tss.

Maar wat blijkt. Het is een Youtube schat. Sorry voor mijn twijfel Victor. Bij deze ben je aangesteld als leverancier van Youtube schatten. Fijn he. No pressure.

Hahaha fijn dit soort dingen. Goed, ik deel nog één filmpje. Dit filmpje heeft mijn hart gestolen: een Russische man ziet in zijn tuin dat een babyhertje een probleem heeft aan zijn been en wordt achtergelaten door zijn moeder. Ja, dit is hartverscheurend. Bambi 2.0. Tranen met tuiten. Gelukkig is de meneer zo lief om het hertje te redden en op te voeden als zijn eigen babyhertje. Lieve meneer.

Vergeten jullie niet om mee te doen aan de Lush winactie? Kijk het filmpje hieronder, like de ElfiSelfie Facebook pagina en reageer in de reacties op deze blogpost! En wie weet komt dit pakketje dan naar jou toe!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *