21 Birthday Giveaway! Lush winactie

Happy Birthday to me! Ik heb het er al weken over en vandaag is het zover! Ik ben 21 geworden! Whiehoe!

Ik ben al goed verwend dit weekend, maar eigenlijk vind ik cadeautjes geven leuker dan cadeautjes krijgen. Daarom wil ik jullie vandaag iets geven. In het filmpje leg ik alles uit!

Like dus de ElfiSelfie Facebook pagina (als je dit al hebt gedaan, doe je al mee) en laat een reactie achter onder deze blogpost. Vergeet niet je e-mail adres achter te laten, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen!

Op 23 november wordt de winnaar bekend gemaakt op Youtube, de ElfiSelfie Facebook pagina en natuurlijk op mijn blog! 

Extra veel verjaardagsliefs,

Elfi(Selfie)

14 thoughts on “21 Birthday Giveaway! Lush winactie

 1. Gefeliciteerd, Elfie! :D Leuke giveaway, ik doe heel graag mee <3. Krijg je mijn email zo binnen of moet dat hier nog apart gemeld worden? :)

   1. Oke, mooi! :) Dan moet ik alleen nog wel even vertellen wat ik het leukste vind aan kerst: de muziek. Er zijn zulke prachtige kerstliedjes, daar kan ik echt zo van genieten. En ik weet toevallig dat jij heel goed kan zingen *wink wink*. Dus hier alvast een klein video requestje: wil je met kerst een kerstlied voor ons zingen? Dat zou ik heel gaaf vinden!

 2. Hey ik doe zeker mee leuk dat je een cadeautje voor ons heb terwijl jij jarig ben maar ja ik kan niet meer doen dan gefeliciteerd te zeggen haha maar wst ik zo leuk vind aan Kerstmis is de sfeer met zn alle bij de kerstboom samen gezellig met je familie maar stiekem ook de cadeautjes haha
  Nog een fijne verjaardag oja en kan ik mijn email geven wanneer ik gewonnen heb want ik vind het niet zo fijn om het op internet te zetten
  Groetjes melany

 3. Hartelijk gefeliciteerd Elfie je bent ech teen leuke YouTuber ik zou het graag willen winnen omdat ik nog nooit bij de lush ben geweest en nooit iets win xxx

  Hailey

 4. Superleuke winactie ! Ik vind Kerstmis ook de leukste feestdag van het jaar want het is altijd zo gezellig ! Ik doe graag mee aan de winactie :)

 5. hey elfiselfie ik wil heel graag dit pakketje winnen en waarom … nou
  het leukste van kerst is toch de gezelligheid met je familie en de kerstboom maakt mijn moeder ook altijd heel mooi en de spulletjes van lush ruiken dan ook heel lekker ;)
  groetjes daan

 6. Hey elfiselfie,
  Het leukste van kerst vind ik het gezellig eten en gezellig kletsen met familie en vrienden.
  Als ik het win wil ik het graag geven aan mijn beste vriendin want she LOVES kerst!

 7. Ik zou dit pakketje graag winnen! En wat ik het leukste vind aan Kerstmis? Mijn oma’s en opa komen dan altijd dus dan is het altijd heel gezellig. En wat ik er nog leuk aan vind is dat het dan bijna mijn verjaardag is! (31 december) Het zou dus een super leuk kerstcadeautje en verjaardagscadeautje zijn!

 8. Leuke actie!! Leukst aan kerst vind ik de kerstversieringen en dan met name de lampjes die overal schijnen. Fietsen in het donker vind ik niet leuk, ongezellig ook. Maar met die lichtjes overal, wordt de pijn toch wel een beetje verzacht.

 9. Gefeliciteerd !! Wat een leuke actie ! Wat een lief gebaar . Wat een verwennerij ! Ik loot graag mee. Ik volg je op bloglovin, twitter en op facebook .

 10. Ik doe heel graag mee!! :D en wat ik het leukst vind aan kerst is denk ik de kerstboom, want ik vind het heel leuk om die te versieren hihi ?❤️

 11. Ik doe heel graag mee! Wat ik zo leuk vind aan kerstmis is de gezellig heid met de kerstboom en dat je mt je hele familie lekker gaat eten. En dat vind ik super leuk!! ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *