Youtube schatten #12

Hallo allemaal! Welkom weer bij een nieuwe Youtube schatten, waarin ik met jullie mijn favoriete filmpjes van de week deel.

Vroeger, in Youtube schatten #3, deelde ik één van mijn favoriete kattenfilmpjes: Dear Kitten. Pff. YouTube schatten #3. Ik zit inmiddels alweer bij nummer 14! Youtube schatten wordt oud! Ik word oud! Nog even en ik beland in mijn blog midlifecrisis. Maar goed.

Dear Kitten is een juweeltje op zich, maar het beste nieuws is dat er nog veel meer Dear Kitten filmpjes bestaan. Tientallen zelfs! Vandaag laat ik je de Dear Kitten aflevering zien, waarin de kat aan de kitten vriendschap uitlegt. En de kat weet een hoop over vriendschap. Net als Aristoteles:

“A friend to all is a friend to none. Aristoteles said that. This little Pekingese that lived next door. Smart dog. Although I did see him eat a sock once.”

Hehe. I present to you: Dear Kitten: Regarding Friendship.

Oh Dear Kitten maakt mijn dag altijd goed. Nu we toch in de katten sfeer zitten, heb ik besloten een oude katten klassieker met jullie te delen. Ik was het bestaan van dit filmpje alweer vergeten, maar toen ik laatst “Cat” intypte bij Youtube (Ja, soms verveel ik me), dook hij ineens weer op. Hij is inmiddels al 7 jaar oud en ruim 46 miljoen (!!) keer bekeken. Misschien ken je hem nog wel: Stalking Cat.

Deze kat is vast aangenomen als spion na dit filmpje. Of ninja. Hij is zo sneaky, you never see him move.

De volgende katten hebben besloten een dagboek bij te houden. Wel een verdrietig dagboek. En hun baasjes noemen ze: authorities. Een voorbeeld van een dagelijks katten probleem:

Dear Diary, I have decided to plead with the authorities to rub my belly. I think it will do me good in my current condition. I would like to receive two rubs exactly. A third one and I will bite the sh*t out of them, as by protocol. Wish me luck.

Je vindt het vast leuk. Ook als je “geen kattenmens” bent. Ik heb het al eerder gezegd, maar je liegt als je claimt geen kattenmens te zijn. Je moet gewoon even wennen. En daar ben ik voor. Volgende week weer honden. Aansteller. Dit is: Sad Cat Diary.

Dat was het weer! Wil je nog een filmpje zien? Dat kan! Afgelopen vrijdag plaatste ik op mijn Youtube kanaal mijn Back to School Shoplog!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

One thought on “Youtube schatten #12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *