ElfiSelfie

Have yourself a Merry Little Christmas

Och och och, het is bijna zover – mijn favoriete tijd van het jaar: Kessemus.

Ik verheug me in het bijzonder op de belachelijke hoeveelheid kerstkransjes die ik naar binnen ga werken, bijkomen na het kerstdiner in mijn kerstonesie (no jokes) en… de All You Need is Love kerstspecial. 

Robert, mag ik alsjeblieft je baan hebben? Lijkt mij echt de allerleukste job ooit. Ik zie mezelf al over Schiphol rennen met zo’n bordje (Guan from Colombia? Guan?), dansen met de stewardessen en kilometers maken in de kerstbus. En dan zelf natuurlijk heel hard janken bij elke hereniging. Ik heb een week hart. 

Om een beetje bij te komen en op te laden, spreek ik jullie weer in 2019. Even een break, zodat ik jullie hierna weer met frisse energie kan vertellen over mijn avonturen.

Geniet van de kerstdagen samen met je geliefden en ik wens jullie een prachtig 2019. May your days be merry and bright.

Extra veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *