Doctor Love: Dickpics

Het was een hele normale ochtend geweest. Leon stond rustig onder de douche en ik scrolde doelloos door mijn Facebook timeline. Gewoon, een ordinaire ochtend. Totdat ik een appje binnenkreeg van een onbekend nummer. Nietsvermoedend keek ik eens even goed naar de inhoud.

Boem. Een dickpic. Van een onbekende eigenaar.

Als je niet precies weet wat een dickpic is (wees blij): het is een foto van het mannelijke geslachtsdeel. Een soort selfie, voor je piemel.

Ik katapulteerde mijn telefoon een kleine vier meter door de kamer en zette het op een gillen. Kijk, ik ben best wel wat gewend dankzij ChatRoulette en Omegle, maar het is toch een heel ander verhaal als er ineens een klabanus op je scherm verschijnt.

Gelukkig dacht Leon dat er brand was of dat ik dood ging, want die stond binnen no-time voor de deur. ‘Een dickpic Leon! Een freaking dickpic!’ Ik besloot maar te reageren met ‘haha’. Ik denk dat dat de naarste reactie is voor een kerel. Een vrouw die moet lachen om je pielemuis. Hij, de anonieme eigenaar van de banaan, reageerde met: ‘Oh oeps. Die was niet voor jou bedoeld.’ Ah ja. Alsof je per ongeluk wel eens een foto van je geslachtsdeel naar een onbekend nummer stuurt. Ik weet overigens nog steeds niet wie er achter deze foto zat.

Goed, ik vergat het voorval weer, totdat ik een keertje meelas in een groepsapp van een forum waar Leon inzit. Ineens verscheen er, random, out-of-freaking-nowhere, een banketstaaf in beeld. Vol goede moed, vroeg ik of dit gewoon een grapje was, maar nee: de eigenaar stuurde regelmatig een foto van zijn derde been naar de groep. Gewoon, om te showen.

Met mijn onderzoekend oog besloot ik goed te kijken naar de klabanus in kwestie en ik moest toch al snel concluderen, dat deze aan de kleine kant was. Of wat zeg ik, ver onder de gemiddelde penislengte.

Kijk. Mij ben je dus gewoon kwijt nu. Waarom zou je zo trots zijn op je kleine piemel, dat je hem naar iedereen die je kent wilt sturen? En dan niet één keer, maar regelmatig. Gewoon, om te showen.

Ik vind mannelijke geslachtsdelen over het algemeen niet echt mooi. Als je er langer naar kijkt zijn ze zelfs een beetje vreemd. Niks mis met het doel dat ze dienen en dergelijke, maar om nou te zeggen dat je ze zou willen inlijsten en aan de muur wilt hangen: nee. Liever niet. Laat maar gewoon in je broek.

En daarom begrijp ik ook echt niet waarom mannen ineens de behoefte voelen om massaal hun piemel te fotograferen en rond te sturen. Echt, het internet staat vol met vrouwen die een dickpic hebben gekregen van een of andere random gast, die hun probeerde te versieren. Waarom zou een vrouw voor je vallen als ze je klabanus heeft gezien?

Kijk, als je nou een uitzonderlijk mooie, prachtige banaan hebt, die veel beter is dan alle andere bananen in de wereld: sure. Be proud. Maar laten we eerlijk toegeven dat niet iedereen een porno pielemuis bezit, dus waarom zou je er dan iemand mee lastig vallen?

Dus heren, hier komt mijn weloverwogen advies. Als je nou een relatie met iemand hebt, of iemand smeekt of ze je banketstaaf mag zien: dan mag je gerust een mooie plek zoeken met fantastisch selfie licht en jezelf helemaal te buiten gaan. Maar als niemand je erom vraagt: hou die banaan dan gewoon in je broek. Niemand die op een dickpic zit te wachten. En al helemaal niet als je pielemuis klein en lelijk is.

En als je een ongewenste dickpic hebt gekregen? Probeer dan zijn moeder te vinden op Facebook en stuur de foto lekker door. Kunnen we er tenminste nog om lachen.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

One thought on “Doctor Love: Dickpics

  1. Ik vind dickpics ook echt te dom, en rukfilmpjes op Snapchat ook. Zo van hee leuk meisje , wat is je Snapchat? *ik ga haar eens even laten zien wat ik in huis heb * bleh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *