Barcelona vlogs

Hellow, it’s me! I was wondering, if after all these years – I could post a vlog again.

Jep, ik ben even weggeweest uit Youtube land. Maar, daar brengen we vandaag verandering in!

Samen met mijn moeder vertrok ik voor vier dagen naar mijn favoriete stad, Barcelona. De stad van sangria, zwoele avonden en heel veel straatverkopers. Ooit ga ik daar wonen. Ik weet alleen nog niet precies wanneer.

Goed, het was mijn derde bezoekje aan Barcelona, dus ik kon mijn moeder mooi een beetje rondleiden. In deze eerste vlog bezoeken we de Sagrada Familia, de Gotische kathedraal, het parfummuseum, Parc Guel (dat ging iets minder soepel) en het strand. Best wel knap, in twee dagen. Geen wonder dat onze voeten een beetje zeer begonnen te doen.

In de tweede vlog gaan we naar Casa Batlló, laten we ons vervoeren per kabelbaan, eten we ons rond bij la Boqueria en bezoeken we ’s avonds naar de magische fontein. Op de laatste dag gaan we winkelen en gaan we fijn mensen kijken op het terras, om in de avond weer terug te vliegen naar Amsterdam (sad).

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *