Youtube schatten #46

Nieuwe week, nieuwe kansen, zullen we maar zeggen. Afgelopen weekend was ik bij de kapper (Salon B in Amsterdam) en kreeg ik een nieuw, blond kleurtje. Om bij mijn karakter te matchen, zeg maar. Als een nieuwe vrouw stapte ik de deur uit om vervolgens de hele dag selfies te maken. Wat word ik heerlijk narcistisch van een ritje naar de kapper.

Anyways, deze week was verder erg druk en ik weet dat het nog even zo druk blijft tot juni. Geen leuk vooruitzicht, maar we doen het er maar even mee. Van te voren lijkt alles onmogelijk, totdat je het daadwerkelijk hebt gedaan. En daar hou ik me dan maar zoveel mogelijk aan vast.

We beginnen vandaag met een filmpje die mijn vader mij toestuurde (!). Ik ben trots op je pap, want deze kende ik nog niet. Terwijl hij al 14 miljoen keer is bekeken. Strijk maar met de eer pap, je hebt het verdiend:

Deze hond heeft de dag van zijn leven. Zijn baasje alleen niet: Jesus Christ in Richmond Park.

Ik ben blij, want de jongens van Streetlab zijn weer terug! Mijn grote liefdes en idolen. Beetje jammer dat mijn vriend elke maandag de tv claimt voor the Blacklist en ik het dus nooit meer live kan kijken. Gelukkig posten ze veel op Youtube. En ik ben ook veel op Youtube.

In dit sociale experiment spelen ze verstoppertje met bezorgers:

Van het volgende filmpje wordt mijn innerlijke nerd echt gigantisch blij. Casey Neistat kreeg van Samsung een prototype 360 graden camera mee. Naar de Oscars.

Naast dat de Oscars vet zijn, is het nog veel vetter om iets te kunnen kijken in 360 graden. Mocht je op je desktop kijken: met het handje kun je slepen. Mocht je met je smartphone kijken (en dat raad ik je aan, want dat is leuker) kun je in het rond draaien. En het is echt, echt, echt heel erg vet dat dit kan.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *