Youtube schatten #44

Hello, it’s me! Hoe gaat het met jullie deze week? Ik ga vrijdag weer een dagje naar de universiteit en daar heb ik super veel zin in. Even een dagje rondhangen met mijn vriendinnen van school en ’s avonds uit eten. Sounds good! Nu moet de lente nog een beetje zijn best gaan doen, zodat ik lekker in de zon kan zitten in het weekend.

We beginnen vandaag met Jenny from the Block. Als je dit filmpje heb gemist, dan heb je wel een klein beetje onder een steen geleefd. Shame on you. Maar gelukkig heb je mij en kan ik je vandaag een beetje bijpraten. James Corden gaat een stukje rijden met Jeniffer Lopez. En ze sturen een smsje naar Leonardo DiCaprio, want waarom niet? Jeniffer Lopez Carpool Karaoke.

Laten we doorgaan naar een oude klassieker van Top Gear. Ik ben dol op Top Gear, want: Engelse humor. De auto’s boeien me niet, ik weet ook te weinig van auto’s. Als iemand aan mij vraagt welke auto mijn vriend rijdt zeg ik standaard: een zwarte. Gewoon, zonder poespas.

Maar Top Gear kijk ik met heel veel liefde. En dit is echt het aller- aller- allerbeste fragment uit Top Gear: Rolling a Reliant Robin.

Nu we toch in de gouwwwe ouwweee klassiekers doos aan het graven zijn, van de week schoot me dit filmpje opeens weer te binnen. Volgens mij heb ik hem ooit een keer gezien op Facebook, maar ik heb hem nooit gebruikt in Youtube Schatten. Totdat ik een kalkoen tegenkwam en me bedacht of ik net als deze man, de gave zou hebben om te kunnen praten met een kalkoen: Man who talks to turkeys.

Fijne week!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *