Youtube schatten #41

Bonjour, bonjour! Ik kom de week weer door midden zagen. Nog heel even en het is alweer vrijdag.

Ik ben langzaam mijn tentamen aan het voorbereiden. Want lang leve de UvA: onder je stage moet je gewoon nog twee vakken volgen en tentamens maken. Alsof je het niet druk genoeg hebt met een fulltime stage. Gekkies.

We beginnen vandaag met een filmpje die mijn tweelingbroer Victor mij dit weekend aanraadde. Hij is best wel oud én van mijn favoriete youtuber: Casey Neistat, dus het is een klein wonder dat ik hem nog niet had gezien: Bike Lanes by Casey Neistat. Oh, en het is in New York. Dus beter wordt het niet.

Of kan het nog beter?! Natuurlijk kan het nog beter, namelijk met deze kleine olifantjes die stiekem liever een schoothondje zouden willen zijn. Ja, hierna wil je je eigen babyolifantje: Elephants who want to be lap dogs.

Maar is het wel verstandig om een olifant te nemen als huisdier? Is dat niet onhandig? Eten ze dan niet al je pinda’s op? Gelukkig hoeven we deze vragen niet zelf te beantwoorden en hebben de proefkonijnen Dennis Storm en Valerio Zeno dit al voor ons uitgeprobeerd. Alle voor- en nadelen worden voor je opgesomd in het volgende filmpje. Vanaf 5:07 begint het item!

Kom op jongens, de week is al bijna weer voorbij! Je kunt het!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

One thought on “Youtube schatten #41

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *