Youtube schatten #40

Youtube schatten is jarig! Whoeiwhoei! Veertig, dat is een hele leeftijd. Vindt Youtube schatten niet erg hoor, hij weet dat hij alleen maar knapper wordt met de jaren.

Toch ben ik op zoek naar een nieuwe invulling van mijn woensdag schatjes. Ik ben dol op het maken van dit artikel, want dan kan ik al mijn vondsten met jullie delen, maar misschien wil ik het toch net iets anders doen. Ik laat het weten als ik het erachter ben wat het gaat worden!

We beginnen vandaag met het meest random filmpje van de week: Cyclists chased by an ostrich. The funniest things you’ll see today. Meer uitleg heeft het niet nodig, gok ik.

Ha, je zou maar worden achtervolgd door een struisvogel. Ik vraag me wel af wat de struisvogel precies heeft bewogen tot de achtervolging. Zouden de fietsers er smakelijk uitzien? Wou hij even showen hoe snel hij was? Zoveel vragen en zo weinig antwoorden van een struisvogel.

Echt Vloggloss-ers hebben het waarschijnlijk niet gemist, maar ik kan het niet laten om het nog een keer te delen: het aanzoek van Gregor in de vlog van Mascha. Ik ben al jaren fan van dit stel en ik hoop al eeuwen dat hij haar een keer ten huwelijk zou vragen. En nu was het eindelijk zover!

Ik heb zo ontzettend veel gehuild onder deze vlog, ik vind aanzoeken altijd zo lief. Ik vind het nog honderd keer leuker omdat Mascha echt helemaal niets doorheeft. Lekker in haar comfy outfit met nauwelijks make-up op. Zo lief!

En wat komt er na trouwen? BABY’S! Nee, niet altijd natuurlijk! Maar het leek me een leuk bruggetje. Jaren geleden maakte Tom Fletcher (de zanger van de band McFly) dit prachtige filmpje waarin hij elke dag een foto maakte van de buik van zijn vrouw. Met als resultaat het schattigste jongetje ooit: Buzz.

Nu is er weer babynieuws bij de Fletcher familie: Buddy is geboren. En natuurlijk kon een nieuw filmpje niet uitblijven. Door dit soort filmpjes wil ik z.s.m. een baby.

Fijne week allemaal! Het is bijna echt lente!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

One thought on “Youtube schatten #40

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *