Doctor Love: Luidruchtige seks

Het schemert. De zinderde zomerhitte is nog voelbaar, maar langzaam begint de koude lucht binnen te waaien. Even voel ik kippenvel op mijn blote rug. Zachtjes, zonder geluid te maken, beweeg ik me haast sluipend door de kamer. Ik kijk even om me heen. De dekens op het bed zijn gekreukt en verfrommeld. Naast het bed liggen verdwaalde kledingstukken. Ik glimlach. ‘Wauw’, denk ik, ‘dat was echt…’

‘Het beste dutje ooit.’

Ha, jij dacht dat ik een verhaal ging vertellen over mijn seksuele escapades! Ha-ha. Misschien begin ik ooit aan mijn besteller: ‘Fifty Shades of ElfiSelfie’, but not today.

Waar ik het wel over wil vandaag over wil hebben in Doctor Love, is luidruchtige seks. Seks, waarbij je semi-expres of semi-per ongeluk, zoveel lawaai maakt dat iedereen kan meegenieten.

Goed, terwijl ik wakker werd van een heerlijk dutje, probeerde ik me te herinneren wat ik ook al weer moest doen. Ik was net op mezelf gaan wonen in Diemen en ik bedacht me dat mijn moeder niet meer voor me zou koken. Misschien ging ik wel een pizza bestellen. Als een echte student.

Met een kleine zucht trok ik mezelf overeind, toen ik plots een hoog, schel en piepend geluid hoorde. Pjjjjiep-pjieeep-pjjjjjiep.

Normaal gesproken zou ik niet opkijken van een geluidje hier of daar, maar na een paar minuten wachten, leek het geluid alleen maar sterker te worden. Bijna irritant. Mijn innerlijke Sherlock was wel in voor een mysterie en dus begon mijn zoektocht naar the mysterious pieping noise.

Het klonk alsof er een cd vastzat in mijn laptop, die steeds heel snel langs de bovenkant kraste. Om toch even de optie uit te sluiten dat ik mijn laptop aan het vernachelen was, besloot ik om te checken of er een cd klemzat. Nope. Geen cd.

Het had ook iets weg van een geluid wat een printer zou maken, wanneer deze bijna het loodje legt. Zorgvuldig plaatste ik mijn oor op de zwarte behuizing, maar ook dit apparaat was muisstil.

Het klonk ook als een nestje baby-vogeltjes, die zochten naar hun moeder. Pjiep, pjiep. Om ook de optie uit te sluiten dat er een mini-vogeltjes voor mijn raam woonden, besloot ik mezelf door mijn kleine raam te wurmen en een uitgebreide inspectie te doen. Helaas. Geen baby-vogeltjes die ik kon opvoeden alsof het mijn eigen kinderen waren.

Ondertussen kwam mijn vriend Leon binnendruppelen. Samen luisterden we een paar minuten op de gang, bestelden pizza en hingen nogmaals uit het raam, zonder resultaat.

Totdat het ineens stil werd.

Terwijl ik een beetje teleurgesteld was dat het mysterie was verdwenen, ging er bij Leon een lampje branden: ‘Het waren de bovenburen! Ze hadden seks!’

Mijn brein ging van baby-vogeltjes, naar keiharde porno op mijn dak. Ik giechelde zoals ik giechelde bij seksuele voorlichting in de brugklas en knabbelde gelukkig aan mijn pizza. Mystery solved.

Niet wetende dat het piepende geluid elke dag zou terugkeren. Voor weken lang.

Ook mensen die op bezoek kwamen, hadden om de haverklap het geluk om getuige te zijn van the mysterious pieping noise. Giechelend legde ik dan uit dat het geen stervende baby-vogeltjes waren, maar mijn neukende bovenburen. Mijn bezoek moest er dan meestal ook om giechelen. Beetje ongemakkelijk wel. Maar uiteindelijk was het ook gewoon een beetje irritant.

Ik besloot een briefje aan de buurvrouw te schrijven, met al mijn theorieën over het vage piepende geluid. Het duurde niet lang voordat ik een briefje terugkreeg, waarin stond: ‘Sorry! We zullen het bed aandraaien!’ En jawel, een paar weken later, was het mysterieuze geluid slechts een vage herinnering.

Totdat ik ineens met de buurvrouw in kwestie in de lift stond. Beiden waren we te puberaal om iets te zeggen. Ik gniffelde. Zij bloosde. Ik overwoog nog om haar een high-five te geven, maar dat had de situatie vast niet beter gemaakt.

Wat leren we hiervan kinders? Gaat voort en vermenigvuldigt u! Maar draai dan wel eerst alle schroefjes van je bed aan en doe je ramen dicht. Scheelt een hoop ongemakkelijke situaties.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *