Youtube schatten #34

Goodmorning! Hoe is het met jullie? Ik ben ontzettend druk, want morgen heb ik tentamens. Het enige waar ik aan kan denken momenteel is PR, crisiscommunicatie en nog meer van dat soort gekkigheid. Maak je geen zorgen, in mijn pauze heb ik genoeg Youtube filmpjes bekeken. En vandaag deel ik de favorieten van deze week!

Ik ben dol op New York. Ik was er anderhalf jaar terug en ik ben compleet geobsedeerd met die stad. Het is zo mooi! En de sfeer is zo bijzonder. Ik kan eigenlijk niet wachten om nog een keer te gaan, maar het budget laat het nog even niet toe. Van dit filmpje werd ik dan ook erg blij: Snowboarding with the NYPD, door Casey Neistat. New York is prachtig in de sneeuw.

Voor ik het wist ging dit filmpje compleet viral deze week. Fantastisch! Ik heb hem zelf ook een kleine 10x bekeken. Maar dat komt misschien ook door de prachtige stem van Frank Sinatra.

Hierna ging ik me iets meer verdiepen in Casey Neistat en ik kwam erachter dat hij vooral veel meewerkt achter de schermen bij andere Youtubers en dat hij dagelijks prachtige vlogs maakt. Maar dit filmpje sprong er wel tussenuit voor mij. Ook in NYC, met een net iets andere setting: Aladin Magic Carpet Prank.

We sluiten af met een prachtig oldschool filmpje: Talking Beaver on the Highway. Ik moest aan dit filmpje denken toen ik met mijn vriend Hjalmar in de kroeg stond, die terug was van een halfjaar studeren in Canada. Deze bever zit op de snelweg om alle mensen in Canada te verwelkomen. Want Canadezen zijn super vriendelijk. En hun bevers dus ook.

Goed, ik ga weer lekker studeren. Wish me luck! En als jij tentamens moet maken, onthoud dan goed: meedoen is belangrijker dan winnen!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *