Filmpje: Mijn schoenenverzameling

Dag allemaal! Zijn jullie alweer een beetje bijgekomen van de afgelopen week? Ik krijg het helaas steeds drukker met school en ik probeer alle balletjes omhoog te houden: bloggen, studeren, bijbaantje.. Achja het is even bikkelen, maar het lukt wel. Stiekem tel ik wel de dagen af tot de kerstvakantie (en niet alleen omdat kerst echt mijn favoriete ding ooit is).

Vandaag laat ik jullie mijn schoenenverzameling zien! Het zijn zeker niet al mijn schoenen, want ik had nog een aantal exemplaren bij mijn ouders thuis liggen, maar het zijn er alsnog wel veel haha.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

3 thoughts on “Filmpje: Mijn schoenenverzameling

  1. Whooooow, wat veel schoenen haha. Maar ik mag niets zeggen. Ik heb past een selectie gemaakt van de schoenen die ik van mezelf mag houden. Ik heb nu alsnog 36 paar. Oeps! Is het een verslaving? Ja hè, ik denk het wel. All stars zijn zo fijn en leuk.Daar kun je er écht niet genoeg van hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *