Filmpje: recept voor appel-kaneel muffins

Hi allemaal! Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuw filmpje op ElfiSelfie. Vandaag laat ik jullie zijn hoe je appel-kaneel muffins maakt! Maar ElfiSelfie is toch helemaal geen foodblog? Nee, maar wel een feelgood blog! En food makes me feel good.

heavybreathing

Ik hou echt onwijs van kaneel en ik geloof er heilig in dat kaneel alles beter maakt. Daarnaast is appeltaart ook altijd welkom, want nomnom. En muffins.. Muffins zijn mijn guilty pleasure. Mix it all together en je hebt appel-kaneel muffins!

Ze zijn super makkelijk om te maken en zijn mega lekker!

Je hebt de volgende ingrediënten nodig voor 16 muffins:

250 gram bloem

60 gram bruine basterdsuiker

half zakje bakpoeder (Dr. Oetker)

1,5 dl. melk

2 appels

50 gram roomboter

2 eieren

kaneel

zout

beetje liefde

Laat me het weten als je ze zelf ook hebt gemaakt!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

2 thoughts on “Filmpje: recept voor appel-kaneel muffins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *