Filmpje: Happy New Hair! Before & After Kapper

Jaja, de Youtube filmpje zijn terug! Ik denk dat ik om de week een filmpje doe en dat afwissel met verhaaltjes. Ik vind verhaaltjes schrijven namelijk heel erg leuk om te doen en ik wil dit stiekem niet meer missen. Maar filmpjes maken is ook geweldig om te doen! Dus ik denk dat ik het ga afwisselen. Even kijken! 

Happy New Hair! Afgelopen weekend ging ik naar de kapper om mijn haar uitgebreid te laten doen. Een paar uur later was ik geknipt, gekleurd en glansde mijn haar door de glansbehandeling. Ik ben er blij mee! Kijk maar snel voor het resultaat.

Wil je naar dezelfde kapper? Ik was dit keer bij the Graduates in Diemen en ik ben altijd super blij als mijn haar daar is gedaan. Kan het zeker aanraden!

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

One thought on “Filmpje: Happy New Hair! Before & After Kapper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *