Filmpje: Efteling vlog

Filmpje zondag! Vandaag heb ik een Efteling vlog voor jullie. Ooooh wat heb ik een lol gehad met het editen van deze vlog. Ik ben stiekem ook best wel trots op het resultaat!

Samen met Thierry, Cindy, Peter, Leon, Nicole en Maik beleef ik in deze vlog verschillende avonturen, zoals: een oldschool Noes vlog van Thierry, een zeer wilde rit in een draaimolen, een melige bui in de Droomvlucht, een ezel die zijn werk niet doet en een wespensteek. Dat laatste was minder leuk. Maar wel een avontuur. O ja, we gingen ook in de nieuwe achtbaan: de Baron 1898! En dat was een partijtje spannend.

Genoeg gepraat, hier is de vlog! Wil je nooit meer een filmpje van mij missen? Abonneer je dan op mijn Youtube kanaal.

P.s.: A special thank you voor mijn vrienden die zo enthousiast meedoen in de vlog hehe. Stelletje gekkies.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

9 thoughts on “Filmpje: Efteling vlog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *