Filmpje: Closet tour

Hoi allemaal en welkom weer bij een nieuwe filmpje zondag! Momenteel ben ik met mijn vriendje in Noordwijk om onze drie jaar samen te vieren. Even bijkomen van de eerste weken school. Lekker!

Vandaag laat ik jullie de inhoud van mijn kast zien! Ik probeer mijn garderobe een beetje te veranderen en wat basic items te verzamelen, maar ik ben heel slecht in kleding weggooien waar een speciale herinnering aan vast zit. Stiekem ben ik een beetje een hoarder. Maar overal zit een goed verhaal aan vast!

Volgende week komt er een vlog online van mijn dagje in de Efteling en ik moet steeds heel hard lachen bij het editen. Kan bijna niet wachten om hem te uploaden, zodat jullie hem ook kunnen zien.

Wil je nooit meer een filmpje missen? Abonneer je dan op mijn Youtube kanaal of like de ElfiSelfie Facebook pagina.

Heel veel liefs en tot woensdag!

Elfi(Selfie)

6 thoughts on “Filmpje: Closet tour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *