Doctor Love: Poepen met de deur open

‘Mooie meisjes poepen niet.’ Onzin. Mooie meisjes poepen wel. Iedereen poept, iedereen schijt. Zelfs Beyonce herself, moet af en toe een bruine trui breien. Zijn ook maar mensen. Niemand die wordt overgeslagen.

Kijk, poepen is heel natuurlijk. Wat erin gaat, moet er ook weer uit. En ja, het is niet altijd een fijne bezigheid. De geur kan beter, om maar iets te noemen. Maar je kunt niet ontsnappen aan moeder natuur en dus moeten we allemaal af en toe naar het kleinste kamertje.

Daarom gaan we het vandaag hebben over poepen met de deur open, terwijl je vriendje of vriendinnetje een paar meter verderop zit. Of nog erger, zich ook ergens in de badkamer bevindt.

Laten we beginnen met het feit dat Leon en ik altijd de deur van de badkamer open hebben, tenzij het echt gigantisch uit de hand loopt. Als één van ons de deur dichtgooit, dan hebben we ruzie. De badkamer is namelijk de enige plek in mijn huis waar je fysiek de deur dicht kan gooien. Zo van: ‘BAM! Ga daar maar eens over nadenken!’ Zo stond ik laatst ineens in de badkamer onder een ruzie waarna ik riep: ‘Ga jij maar lekker in de badkamer staan! Dit is mijn huis! Lul!’

Anyways, ik dwaal af. Onze deur is in ieder geval altijd open. We schrikken er zelfs een beetje van als één van ons de deur dicht doet. Maar wanneer dit precies is begonnen, dat weet ik niet meer. Wel kan ik me nog heel goed de tijd herinneren waarin ik de deur pot en potdicht deed.

We waren in Berlijn, op onze eerste vakantie samen. Het was nog heel pril allemaal, we waren pas vier maanden samen. Het was de tijd waarin je alles perfect deed bij elkaar. Stinken hoorde daar niet bij. En dus deed ik heel, heel hard mijn best om dit beeld vast te houden. Je raadt het al, ik heb de hele week geen number two uitgevoerd. Hoorde niet bij het plaatje. Ging op zich best prima, totdat ik aan het einde van de week ineens vet ziek werd, omdat de hele klerezooi natuurlijk verstopt zat. Het ziek zijn was echter veel erger dan poepen en maakte meteen het hele perfecte plaatje kapot.

En wat leren we daarvan? Altijd blijven poepen.

Toen ik laatst aan een vriend vertelde dat de deur altijd openstaat, kon hij nog net een ‘Ew’ onderdrukken. Hij en zijn vriendin zouden dat echt nooit doen. Hij moest er niet aan denken dat zijn vriendin een drol zou zitten draaien en hij erbij was, dat zou hij nooit meer van zijn netvlies kunnen krijgen.

Kan ik me iets bij voorstellen. Het is belangrijk om ook een beetje je best te doen. Zo blijf je immers leuk en aantrekkelijk voor elkaar. Aan de andere kant is het ook vet fijn om zo op je gemak te zijn, dat je geen schaamte meer kent.

Ik besloot Google te vragen wat er nou het beste is, maar eigenlijk weet niemand het daar ook echt zeker. Het schijnt je relatie kapot te kunnen maken, het schijnt je relatie ook te kunnen redden.

Laat ik het zo zeggen. Er komt een keer een punt in de relatie waarop je moet kotsen, scheten of poepen. Hoort er allemaal bij. En soms is het gewoon een goed idee om daar zo open mogelijk over te zijn. Hi schat, hallo. Ik ben iets later. Ik heb even zitten schijten. Fijn he.

Of je de deur dicht of open wilt houden, is natuurlijk helemaal aan jullie. Misschien kunnen jullie de deur open laten bij een plasje en dichtgooien bij een grotere boodschap, om maar iets te noemen. Misschien is de eerste keer dat je bij iemand poept wel belangrijker dan de eerste keer dat je iemand vertelt dat je van hem of haar houdt. Een moment van ultieme ontspanning en euforie, die je samen deelt. Ha, dat lucht op. Dus gooi de deur gewoon lekker helemaal open. Vrijheid is blijheid.

Heel veel liefs,

Elfi(Selfie)

2 thoughts on “Doctor Love: Poepen met de deur open

  1. Ik vind het echt totaal niet raar als je een vriend hebt en dan af en toe je, uh, laat gaan. Precies wat je zegt; iedereen moet af en toe zo’n bruine klodder laten en het is niet meer dan menselijk (zou Beyoncé trouwens ook poepen met Jay-Z in de buurt?). Ik heb er in elk geval geen problemen mee en ik heb geen idee hoe dit een relatie kapot kan maken, want dan zou ik zeggen dat er al iets niet zo lekker zit eigenlijk! Gewoon jezelf zijn en het beste is denk ik om er af en toe ook gewoon mee te lachen haha : ) Leuk artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *